Aktivitete - Rugove

Instrumenti inovativ i financimit të gjelbër nga BERZH dhe ENEF II ndihmon prodhuesin kosovar të ujit të ambalazhuar Ujë Rugove
Visar Kelmendi, Themelues dhe Drejtor Ekzekutiv në Korporata Rugove, pranoi sot Çmimin për Kontributin Individual për CSR, 2020. Kontributi i
KORPORATA RUGOVE Në harmoni me masat që po merren në botë dhe në Kosovë lidhur me parandalimin e shpërndarjes së
Tetori është Muaji i Vetëdijësimit të Kancerit të Gjirit, një fushatë botërore që përfshin mijëra organizata dhe kompani. Në Tetor, 2018
Tetori është muaji i Vetëdijësimit të Kancerit të Gjirit, një fushatë botërore që përfshin mijëra organizata dhe kompani. Këtë vit
U mbajt dita ndërkombëtare e fëmijëve, 1 qershori. Mini Rugove shpërndau falas shishe për fëmijët gjatë ditës.
Së bashku me përfaqësues të kompanive të përpunimit të ushqimit që janë pjesë e programit “Coaching for Growth”, shkuam në
U mbajt konferenca "Cyber Law" e organizuar nga ICK, ku partner zyrtar ishte Ujë Rugove.
Kampanja e Korporatës Rugove, dedikuar personave të prekur me Down Sindrome në Kosovë, të enjten fitoi çmimin e parë, në
Korporata Rugove është anëtare e Rrjetit për Përgjegjësisë Shoqërore Korpoative në Kosovë, (CSR Network Kosova), ku kryetar i bordit sot
Kjo kampanjë i’u dedikua personave të prekur me Down Syndrome dhe u realizua në bashkëpunim me Shoqatën Down Syndrome Kosova
Kosova Cap Project është projekt humanitar i themeluar në Kosovë në dhjetor të 2011-tës nga organizata Green Club dhe Klubi