Header-djathe-kos
header-uje
previous arrow
next arrow

Themeluar në pjesën e dytë të vitit 2006 në rajonin e bukur të Rugovës në Kosovë, Rugove është kompani private e cila filloi në formë të partneritetit në mes të kompanisë sllovene Unior DD dhe partnerit lokal. Gjatë vitit 2009, Unior DD vendosi ti shesë aksionet e saj në Rugove, me ç‘rast u hap mundësia që të krijohet...  (Lexo më shumë)Aspirata e brendit Rugove është që të gjitha produktet të kenë kualitet të klasit botëror.

Me dyqanin e saj të parë, “Shije Rugove" vjen në një ambient të veçantë, në një hapësirë të gjelbëruar në mes të Bregut të Diellit dhe sjellë një koncept të ri të shitjes me pakicë. Me produkte të përzgjedhura, në dukje si galeri, me hapësira për degustim djathi e vere dhe mundësi të blerjes me pakicë, e bëjnë “Shije Rugove" të jetë unike në tregun tonë. “Rugove" është e vendosur që së shpejti të sjellë “Shije Rugove" në çdo lagje të Prishtinës dhe çdo qytet të Kosovës për të qenë sa më afër me konsumatorët e saj të çmuar dhe të ofrojë produktet më çilësore në treg… (Lexo më shumë)