KOMERCIALIST (x1), SHITËS AMBULANTIV (x2), SHOFER - kat. C (x2), SHOFER - kat. B (x2), NDIHMËS SHOFER (x2), DEPOIST (x1) – Pejë - Rugove

 • 10 Janar, 2024
 • by Rugove
 • Konkurset
 • Komentet te KOMERCIALIST (x1), SHITËS AMBULANTIV (x2), SHOFER – kat. C (x2), SHOFER – kat. B (x2), NDIHMËS SHOFER (x2), DEPOIST (x1)

  – Pejë

  Janë të Mbyllura

KUALIFIKIMET DHE KËRKESAT

 • E preferueshme të ketë përvojë pune të mëparshme në pozitat e kërkuar në këtë konkurs.
 • Për pozitën Komercialist, Shitës ambulantiv, Shofer kat. B dhe Ndihmës shofer, të ketë patent shofer kategoria B.
 • Për pozitën Shofer kat. C, të ketë patent shofer kategoria C.
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

 

ÇKA OFRON KORPORATA RUGOVE

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike.
 • Ambient profesional dhe motivues.
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura.
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

 

SI TË APLIKOHET

Të interesuarat/it mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën hr@rugove.eu duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë ose të plotësojnë aplikacionin e punës që mund ta merrni në zyrën tonë në Shkabaj.

Afati i fundit për aplikim është data 4 shkurt 2024, kurse vetëm kandidatet/ët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.