KËSHILLTAR/E PËR KLIENTË - Rugove

 • 1 Nëntor, 2023
 • by Rugove
 • Konkurset
 • Komentet te KËSHILLTAR/E PËR KLIENTË Janë të Mbyllura

Disa nga përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Kujdeset përmes telefonit dhe e-mail për klientët dhe kërkesat e tyre.
 • Informon dhe këshillon klientët rreth kualitetit dhe çmimit të produkteve që ne ofrojmë.
 • Identifikon nevojën e klientëve për produktet e kërkuara dhe ofron shërbimet e nevojshme.
 • Bën pranimin e porosive të kërkuara.
 • Sigurohet që porositë janë pranuar nga klientët dhe që është dërguar tek personat përkatës brenda kompanisë.

 

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Të ketë të kryer shkollën e mesme.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi me klientë.
 • Preferohet të ketë përvojë pune në departamentin e shitjes.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

 

Çka ofron Korporata RUGOVE:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike.
 • Ambient profesional dhe motivues.
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura.
 • Transport nga qyteti i Prishtinës për në Shkabaj.
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

 

Si të aplikohet:

Të interesuarat/it mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën hr@rugove.eu duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë.

Afati i fundit për aplikim është data 19 nëntor 2023, kurse vetëm kandidatet/ët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.