Vende te lira pune - Peje - Rugove

KORPORATA RUGOVE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove dhe Djathë Rugove. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e Korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në Pejë.

Pozitat e hapura janë:

PIRUNIST (x2)

ELEKTRICIST (x1)

DEPOIST (x2)

NDIHMËS DEPOIST (x3)

 

DISA NGA PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT KRYESORE:

PIRUNIST

 • Bën ngarkimin dhe shkarkimin e mallrave që gjenden në depo.
 • Kujdeset për mos-dëmtimin e mallrave.
 • Përgatit porositë e ditës së nesërme, si dhe
 • Kryen detyra tjera në bazë të kërkesës së personit përgjegjës të lidhura me pozitën.

ELEKTRICIST

 • Instalon dhe garanton mirëmbajtjen e lidhjeve elektrike, aparateve, pajisjeve të tjera.
 • Identifikon mosfunksionimin e sistemeve elektrike, duke përdorur pajisje testimi, për të gjetur shkakun e defektit dhe korrigjimin e tij.
 • Riparon defektet e pajisjeve elektrike dhe elektronike.
 • Zbaton kushtet e sigurimit teknik në punë.
 • Kryen detyra tjera në bazë të kërkesës së personit përgjegjës të lidhura me pozitën.

KUALIFIKIMET DHE KËRKESAT

 • E preferueshme të ketë përvojë pune të mëparshme në pozitat e kërkuara në këtë konkurs.
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

ÇKA OFRON KORPORATA RUGOVE

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike.
 • Ambient profesional dhe motivues.
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura.
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

 SI TË APLIKOHET:

Të interesuarat/it mund të kontaktojnë në numrin e telefonit +383 45 614 616 ose mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën hr@rugove.eu duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë.

Afati i fundit për aplikim është data 8 gusht 2023, kurse vetëm kandidatet/ët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.