Vende te lira pune – Peje - Gusht 2023 - Rugove

KORPORATA RUGOVE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove dhe Djathë Rugove. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e Korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në Pejë.

Pozitat e hapura janë:

  • FATURIST (x1)
  • ZYRTARE E ADMINISTRATËS DHE FINANCAVE (x1)

KUALIFIKIMET DHE KËRKESAT

  • Të ketë të kryer shkollën e mesme.
  • E preferueshme të ketë përvojë pune të mëparshme në pozitat e kërkuara në këtë konkurs.
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

ÇKA OFRON KORPORATA RUGOVE

  • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike.
  • Ambient profesional dhe motivues.
  • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura.
  • Mundësi të përparimit në karrierë.

SI TË APLIKOHET:

Të interesuarat/it mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën hr@rugove.eu duke specifikuar qartë pozitën për të cilën po aplikojnë.

Afati i fundit për aplikim është data 28 gusht 2023, kurse vetëm kandidatet/ët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.