Çmimi për Kontributin Individual për CSR, 2020

Visar Kelmendi, Themelues dhe Drejtor Ekzekutiv në Korporata Rugove, pranoi sot Çmimin për Kontributin Individual për CSR, 2020. Kontributi i Visar Kelmendi në shpërndarjen e filozofisë së CSR-it në shoqërinë kosovare u vlerësua lartë nga Rrjeti CSR. Visar Kelmendi u ndje i vlerësuar dhe falënderues në arritjen e qëllimeve të kahmotshme të Rrjetit CSR. Ai […]

Read More