Me dyqanin e saj të parë, “Shije Rugove” vjen në një ambient të veçantë, në një hapësirë të gjelbëruar në mes të Bregut të Diellit dhe sjellë një koncept të ri të shitjes me pakicë.

Me produkte të përzgjedhura dhe me një dizajn të veçantë, në dukje si galeri, me hapësira për degustim djathi e vere dhe mundësi të blerjes me pakicë, e bëjnë “Shije Rugove” të jetë e veçantë në tregun tonë.

“Rugove” është e vendosur që së shpejti të sjellë “Shije Rugove” në çdo lagje të Prishtinës dhe çdo qytet të Kosovës për të qenë sa më afër me konsumatorët e saj të çmuar dhe të ofroj produktet më cilësore në treg.

Adresa: Kodra e Diellit, rr.-II-2, 10000 Prishtinë