Kosi, të mirat që ndoshta nuk i dini

Shkenca thotë se vetëm një sasi e vogël kosi në frigorifer paraqet një “arsenal” të vërtetë të mbrojtjes shëndetësore. Më poshtë do të njiheni më të gjitha të mirat që ju vijnë nga konsumimi i tij. Ju mbron nga diabeti Hulumtuesit në Shkollën e Shëndetit Publik të Harvardit kanë grupuar rezultatet e tyre studimeve që […]

Read More

Uji i pijshëm shumë i çmueshëm

Pjesa më e madhe e sipërfaqes së tokës është me ujë. Por vetëm 0,003 për qind e sasisë së përgjithshme të ujit është në dispozicion për njerëzit. Gati një e treta e popullsisë së botës nuk ka qasje të mjaftueshme. Pjesa më e madhe e sipërfaqes së tokës është me ujë. Sipas kësaj mbi tokë […]

Read More

CEED Kosova viziton fabrikën tonë

Së bashku me përfaqësues të kompanive të përpunimit të ushqimit që janë pjesë e programit “Coaching for Growth”, shkuam në fabrikën Korporata Rugove ku vizituam njësinë e mbushjes së ujit natyral dhe njësinë e prodhimit të djathit. Punë, procese dhe produkte mbresëlënëse nga kompania RUGOVE. Falenderojmë në mënyrë të vecantë menaxhmentin e kompanisë që na mundësuan vizitën dhe […]

Read More

Kampanja ‘’1 Like 10 cent’’ fiton çmimin e parë në CSR

Kampanja e Korporatës Rugove, dedikuar personave të prekur me Down Sindrome në Kosovë, të enjten fitoi çmimin e parë, në Ceremoninë e Ndarjes së Shpërblimit CSR në Kosovë për vitin 2015. Në këtë ceremoni solemne të organizuar nga Rrjeti për Përgjegjësi Shoqërore Korporative në Kosovë (CSR) u prezentuan dhe u shpërblyen projektet e përgjegjësisë shoqërore […]

Read More

Kampanja ‘Down Syndrome Kosova’

Kjo kampanjë i’u dedikua personave të prekur me Down Syndrome dhe u realizua në bashkëpunim me Shoqatën Down Syndrome Kosova U lansua me 21 Mars (Ditën Ndërkombëtare të Down Syndrome) dhe zgjati përgjatë gjithë vitit 2014. Objektivat e Kampanjës • Sigurimi i fondeve për Shoqatën e Down Syndrome në Kosovë. • Vetëdijësimi/sensibilizimi i qytetarëve për […]

Read More