Kampanja ‘’1 Like 10 cent’’ fiton çmimin e parë në CSR

Kampanja e Korporatës Rugove, dedikuar personave të prekur me Down Sindrome në Kosovë, të enjten fitoi çmimin e parë, në Ceremoninë e Ndarjes së Shpërblimit CSR në Kosovë për vitin 2015. Në këtë ceremoni solemne të organizuar nga Rrjeti për Përgjegjësi Shoqërore Korporative në Kosovë (CSR) u prezentuan dhe u shpërblyen projektet e përgjegjësisë shoqërore […]

Read More

Korporata Rugove anëtare e Rrjetit ‘CSR Network Kosova’

Korporata Rugove është anëtare e Rrjetit për Përgjegjësisë Shoqërore Korpoative në Kosovë, (CSR Network Kosova), ku kryetar i bordit sot është CEO i Rugove, Visar Kelmendi. Me antarsimin në këtë rrjetë, Korporata Rugove ka inicuar projektin per punësim të personave me aftësi të kufizuara të titulluar ‘Rritja e vendeve të punës për Persona me Aftësi […]

Read More

Kampanja ‘Down Syndrome Kosova’

Kjo kampanjë i’u dedikua personave të prekur me Down Syndrome dhe u realizua në bashkëpunim me Shoqatën Down Syndrome Kosova U lansua me 21 Mars (Ditën Ndërkombëtare të Down Syndrome) dhe zgjati përgjatë gjithë vitit 2014. Objektivat e Kampanjës • Sigurimi i fondeve për Shoqatën e Down Syndrome në Kosovë. • Vetëdijësimi/sensibilizimi i qytetarëve për […]

Read More