DEPOIST (x2) SHOFER – kategoria B AUTOMEKANIK

– Pejë

DISA NGA PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT KRYESORE TË KËTYRE POZITAVE:   DEPOIST Koordinon dhe drejton punën në depo në baza ditore. Është përgjegjës për stokun në depo. Në bashkëpunim me faturistin, çdo fund orari për ditën e nesërme bën ndarjen e pikave për shpërndarjen e produkteve. Koordinon dhe bën lëvizjen e mallrave në hapësirat shitëse. Dokumenton […]

Read More

SHITËS AMBULANTIV SHOFER (kat. CE) SHOFER (kat. C) SHOFER (kat. B) OPERATOR I LOGJISTIKËS, PUNËTOR NË AUTOLARJE, MIRËMBAJTËS OBORRI

– Shkabaj, Prishtinë

DISA NGA PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT KRYESORE TË KËTYRE POZITAVE: SHITËS AMBULANTIV                 Është përgjegjës për shitje ambulantive në rajonin dhe pikat e caktuara paraprakisht. Ruan klientët ekzistues dhe gjen klient të rinjë. Zgjeron rrjetin e distribuimit për produktet/brendet ekzistuese dhe ato të reja. Ndjek planin e departamentit të shitjes për të gjitha produktet. Vëzhgon tregun […]

Read More

Çmimi për Kontributin Individual për CSR, 2020

Visar Kelmendi, Themelues dhe Drejtor Ekzekutiv në Korporata Rugove, pranoi sot Çmimin për Kontributin Individual për CSR, 2020. Kontributi i Visar Kelmendi në shpërndarjen e filozofisë së CSR-it në shoqërinë kosovare u vlerësua lartë nga Rrjeti CSR. Visar Kelmendi u ndje i vlerësuar dhe falënderues në arritjen e qëllimeve të kahmotshme të Rrjetit CSR. Ai […]

Read More

Marrja e masave mbrojtëse për parandalim të Covid-19

KORPORATA RUGOVE Në harmoni me masat që po merren në botë dhe në Kosovë lidhur me parandalimin e shpërndarjes së COVID-19 – Coronavirus edhe Korporata Rugove në vazhdimësi po merr masa të tilla parandaluese. Disa nga masat dhe veprimet tona të deritashme që i kemi marrë përfshijnë: • Është bërë dezinfektimi i zyrës qendrore dhe […]

Read More

Korporata Rugove me kampanjë vetëdijësuese për kancerin e gjirit – ka dhuruar aparate uji në Institutin Onkologjik të Kosovës

Tetori është Muaji i Vetëdijësimit të Kancerit të Gjirit, një fushatë botërore që përfshin mijëra organizata dhe kompani. Në Tetor, 2018 Korporata Rugove është bashkangjitur për të theksuar rëndësinë e ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit. Në fillim të muajit Tetor Korporata Rugove lansoj etiketën me moton Zbulimi i hershëm ikancerit të gjirit – Mbijetesë, sepse vetëm zbulimi […]

Read More

Korporata Rugove me kampanjë vetëdijesimi për kancerin e gjirit

Tetori është muaji i Vetëdijësimit të Kancerit të Gjirit, një fushatë botërore që përfshin mijëra organizata dhe kompani. Këtë vit Korporata Rugove është bashkangjitur për të theksuar rëndësinë e ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit. Ne po lansojmë etiketën me moton Zbulimi i hershëm i Kancerit të Gjirit – Mbijetesë, sepse vetëm zbulimi i hershëm sjellë […]

Read More

CEED Kosova viziton fabrikën tonë

Së bashku me përfaqësues të kompanive të përpunimit të ushqimit që janë pjesë e programit “Coaching for Growth”, shkuam në fabrikën Korporata Rugove ku vizituam njësinë e mbushjes së ujit natyral dhe njësinë e prodhimit të djathit. Punë, procese dhe produkte mbresëlënëse nga kompania RUGOVE. Falenderojmë në mënyrë të vecantë menaxhmentin e kompanisë që na mundësuan vizitën dhe […]

Read More

Kampanja ‘’1 Like 10 cent’’ fiton çmimin e parë në CSR

Kampanja e Korporatës Rugove, dedikuar personave të prekur me Down Sindrome në Kosovë, të enjten fitoi çmimin e parë, në Ceremoninë e Ndarjes së Shpërblimit CSR në Kosovë për vitin 2015. Në këtë ceremoni solemne të organizuar nga Rrjeti për Përgjegjësi Shoqërore Korporative në Kosovë (CSR) u prezentuan dhe u shpërblyen projektet e përgjegjësisë shoqërore […]

Read More